Wondelingen

 

Een intieme luisterwandeling en een publicatie over kwetsbaarheid van en met Laura Maes, Jozefien Mombaerts en Sofie Vandamme.

illustraties:  Charlotte Peys - stem: Sachli Gholamalizad 

 

Wondelingen zijn gestemde, bestemde en ontstemde gedachten die kunnen ontstaan in je hersenen, in je buik of in je benen. Het zijn de gladde roerselen en de ruwe spinsels van je denken. Ze huizen in mensen die verdrinken op weg naar elders en ze ontsnappen uit diegene die hen vinden. Hoe draag je je littekens? Op je schouders of onder je huidrimpels? Zichtbaar of onzichtbaar? Wanneer worden de waarheden in je leven fictie en de feiten vage onbetrouwbare herinneringen? 

Wondelingen is wandelen met stem en waterklanken in je oren. Strelend over je hoofd vragen ze of je dat ook kent: wondelingen. 

Wondelingen is ook een prachtige publicatie, met teksten over grote en kleine kwetsbaarheden in een doosje vormgegeven door Emma Raeymakers en geïllustreerd door Charlotte Peys. Een hebbeding om te koesteren... Bestellen voor 12€ kan hier.

 

Wondelen kan in groep of individueel. Bij aankomst krijg je een koptelefoon en een MP3-speler en volg je een uitgestippelde route. De wandeling duurt ongeveer een uur. Wij kunnen een wandeling organiseren op vraag voor groepen vanaf 20 personen, in Oostende, in Gent of op een plaats naar keuze. Indien gewenst, kunnen we ook een nagesprek organiseren over kwetsbaarheid. 

 

 Wondelingen kwam tot stand dank zij de steun van de Vlaamse overheid en Cera

r