Wondelingen

zaterdag en zondag 19 en 20 maart 2022 in het Maria Hendrikapark in Oostende 

 

Een intieme luisterwandeling en een publicatie over kwetsbaarheid van en met Laura Maes, Jozefien Mombaerts en Sofie Vandamme.

illustraties:  Charlotte Peys - stem: Sachli Gholamalizad 

 

Wondelingen zijn gestemde, bestemde en ontstemde gedachten die kunnen ontstaan in je hersenen, in je buik of in je benen. Het zijn de gladde roerselen en de ruwe spinsels van je denken. Ze huizen in mensen die verdrinken op weg naar elders en ze ontsnappen uit diegene die hen vinden. Hoe draag je je littekens? Op je schouders of onder je huidrimpels? Zichtbaar of onzichtbaar? Wanneer worden de waarheden in je leven fictie en de feiten vage onbetrouwbare herinneringen? 

Wondelingen is wandelen met stem en waterklanken in je oren. Strelend over je hoofd vragen ze of je dat ook kent: wondelingen. 

Wondelingen is ook een prachtige publicatie, met teksten over grote en kleine kwetsbaarheden in een doosje vormgegeven door Emma Raeymakers en geïllustreerd door Charlotte Peys. Een hebbeding om te koesteren... 

Wondelen kan in groep van maximaal 10 personen of individueel. Bij aankomst krijg je een koptelefoon en een MP3-speler en volg je een uitgestippelde route. De wandeling duurt ongeveer een uur. Wondelen is intens en niet geschikt voor kinderen onder de 16. 

 

inschrijven kan momenteel nog niet. Stuur een mailtje, dan houden we je op de hoogte: deletterie@gmail.com

 

Wondelingen kwam tot stand dank zij de steun van de Vlaamse overheid en Cera

r