De Zee Wacht... 

 

  • Een heerlijke schrijftijd aan zee in de periode van 5 februari tot 1 maart 2024 voor maximaal 4 dagen.
  • Je neemt je intrek op de 27e verdieping van de Europatoren waar je in alle rust individueel kan schrijven... aan 'iets' over de zee of Oostende. 'Iets' kan vanalles zijn: poëzie, een zeer kort verhaal, een ode, een brief, een lied, een interview, een haiku... Je kan schrijven over de zee, het strand, de vistrap, de haven maar ook over de mensen, de gebouwen of de dieren in Oostende. Een gebeurtenis, een plaats of iets lekkers kan je inspireren. Kortom, alles maar dan ook alles wat er in Oostende leeft of niet (meer) leeft kan gefileerd worden met jouw pen, liefst met een hoek af!
  • Je krijgt feedback op je tekst, aan het einde van je verblijf of online.
  • Een professionele jury maakt een selectie van de teksten. Deze worden, samen met andere output van De Letterie, vormgegeven en gepubliceerd in een gloednieuw Letterie-magazine 'De zee wacht' dat eind volgend jaar verschijnt en waarvan je vanzelfsprekend als eerste een exemplaar ontvangt.
  • We vragen hiervoor 175€ bijdrage in de kosten (verwarming, poetsen, fee voor de feedback). Je voorziet zelf bed- en badtextiel.

annulatiebeleid: 

Je kan alleen annuleren om medische redenen ( met doktersattest) tot 4 weken voor de start van de cursus, daarna annuleren is niet meer mogelijk.  Indien je wilt annuleren (meer dan 4  weken voor de start), behouden wij ons het recht om hiervoor annulatiekosten, zijnde 25% van het aankoopbedrag aan te rekenen. Bij annulatie binnen de 4 weken of bij een no show, kan je geen aanspraak maken op enige terugbetaling.