Sofie heeft jarenlange ervaring met auteursgesprekken, modereren van debatten en interviews. Sofie was 10 jaar het gezicht van Studium Generale Gent waar ze wekelijks in gesprek ging met auteurs of kunstenaars. Wie een diepgaand gesprek over literatuur wil, kan beroep doen op Sofie's expertise en ervaring.  Meer info per mail. 

Sofie is een veellezer en altijd benieuwd naar nieuwe makers en jong talent. Zij zetelt sinds 2017 in de jury van De Bronzen Uil, de jaarlijkse debuutprijs die uitgereikt wordt op Het Betere Boek. 

 

Als theaterwetenschapper heeft Lies meer dan tien jaar ervaring in het boekenvak, onder andere als uitgever en communicatiemedewerker bij Pelckmans, Lannoo, Academia Press en Owl Press. Boeken in de markt zetten, auteurs begeleiden en manuscripten redigeren zijn haar tweede natuur. Ze zetelde in de jury van de scriptieprijs, combineert opdrachten als eindredacteur met literaire programmatie en coördinatie en zwerft dolgraag rond in de wereld van letters, woorden en zinnen.